tribal

Scheurtje in kuit symptomen


Bep, 15:16 #9, wat kan ik doen aan een gescheurde spier. De fysio zegt dat er weinig aan gedaan kan worden. Ja oefenen, maar wat schiet dat dan. Jojo, 15:24 #8, ik heb al 8 maanden last van mijn knie. Nu ben ik vannochtend naar de osteopaat geweest, die zei dat mijn spier in mn knie klem zit, beschadigd. Dit komt door een botsing tijdens de hockey. Kan dit iets met deze tekst te maken hebben. Is dit dan mijn hamstring?

En ze zei ook dat het herstel wel een jaar zou duren. Nu weet ik niet of ze de spier bedoelt of de 2 zware buikoperaties. Hier lig ik nog steeds op een ziekenhuisbed in de woonkamer te creperen van de pijn met een gescheurde buikspier die afgedaan wordt als een griepje. Wat moet ik doen? Ben aan het herstellen van een spierscheur van 5cm in hamstring, ben al enkel weken naar de kini aan het gaan en vind dat het proces heel traag loopt, is dit normaal, soms voel ik én of twee dagen na de behandeling kleine steken. Ik durf nu niet verder te doen met mijn oefening, bang om terug naar af te gaan.

Jj van keulen, autobedrijf 09:54 #12, ik wil graag weten hoe lang het evt. Waarschijnlijk heb ik een gescheurde spier in mijn boven been, ben er mee naar de huisarts gegaan maar die deed heel vaag. Ik heb veel pijn en silver kan niet op dat been staan of lopen. Mandy, 18:46 #11 27 juni is mijn baarmoeder verwijderd. De volgende dag opnieuw operatie vanwege zware bloedingen. Na ontslag ging alles goed. Na een week of 3 kreeg ik onhoudbare pijn in mijn rechter onderbuik. Destijds werd er op een echo gezien dat mijn buikspier gescheurd was en mijn darm en een stukje doorheen kwam. Echter de ct scan liet dit niet zien dus weg diagnose en werd gezegd een hematoom. Afgelopen woensdag heb ik weer een echo laten maken omdat de pijn zo hevig is in mijn rechter onderbuik. Ja hoor: gescheurde buikspier met een stukje darm erdoorheen.

Zweepslag: een spierscheur in de kuit


Bert, 18:07 #14, plotseling een pijn in bovenbeen. Constatering gescheurde spier in bovenbeen. Niets meer aan te doen. Tenzij je er bijtijds bij bent. De schaafsma, 00:44 #13, ik heb heel veel last van mijn boven been. Het is net of hair hij in brand staat. Het trekt door naar mijn heup en lies en naar mijn bil aan een kant rechts.

Kuitblessure voorkomen en sneller genezen


Toen werd ik door gestuurd naar een pijndokter en van toen af begonnen om de twee weken proeven met proefblokkades (pijnkliniek). Tegen oktober '98 had ik alles gehad en was de pijn in het geheel niet verminderd en op dat moment nam ik al de maximum dosis Valtran en daar ook nog myolastan bij, maar zonder resultaat. November '98 is er dan een proef gedaan met een neurostimulator en van in het begin was dit een goede zaak de pijn verminderde met.In februari'99 is de stimulator dan ingeplant, en ik moest dan toch nog steeds een kleine dosis Valtran nemen. Het is dan goed blijven gaan tot maart 2000 en van dan af moest ik steeds maar meer Valtran beginnen nemen en ondertussen moest ik ook terug een CTscan laten nemen, maar weer kon er niks de pijn verklaren, had nu wel op een andere. Toen is er weer een periode aangebroken dat ik regelmatig naar de pijnkliniek moest om van alles te proberen om de pijn te laten stoppen. Ondertussen was ik overgestapt van Valtran op ms contin30mg 3/dag en ms direct 10mg. Pijnkliniek had deze keer ook weer geen resultaat.

Het doet ook dikwijls pijn als ik zie wat mijn vrouw of kinderen nu in mijn plaats moeten doen en ik voel me dan dikwijls beschaamd en op die momenten ga ik dan dikwijls in mijn bed liggen om het toch maar niet te moeten. Mag van de dokters zelf maar een tweetal kilogram meer tools opnemen dus veel kan ik dus niet meer n mijn vroegere vrienden zijn er nog weinig over en dit ondanks alles beloftes zoals we zullen je blijven komen bezoeken, en dat komt wel heel hard. Heb wel én troost de vrienden die ik nu nog over heb zijn mijn echte vrienden en we helpen elkaar door dik en het begin waren er ook spanningen tussen mij en de kinderen, ze deden sport en waren gewoon van ons dat we overal. Had al jaren last van pijn in mijn rug maar telkens met hetzelfde resultaat: niks te vinden. Tot in 1997 toen had ik het ineens goed te pakken kon totaal niks meer doen en mijn rechter been en voet waren ook heel pijnlijk op een bepaald moment kon ik haast niet meer gaan. Ben toen naar mijn arts geweest en moest onder de ctscan, maar kreeg eerst een inspuiting met contraststof. Maar weer had ik pech en was er volgens de dokter niks aan.

Ben toen met de uitslag naar mijn huisdokter geweest en die vertrouwde het niet en heeft toen voorgesteld om naar een andere specialist, hij kon mezelf een goede neurochirurg aanwijzen. Van die dokter moest ik een mri laten maken. Een paar weken erna wist ik eindelijk wat er mis was: er waren 4 slechte tussenwervelschijven en die drukten tegen de zenuwen. Hoe vlugger ik kon geopereerd worden hoe beter, de dokter zou de slechtste eerst verwijderen en een prothese tussen de wervels aanbrengen. Op 3 december 1997 was het zover en gans de tijd in de kliniek is goed verlopen zo ook de eerste maand na de januari '98 is het terug ineens beginnen verslechteren en moest toen terug mri laten maken maar de pijn die ik had. Heb dan vanaf februari'98 tot eind april revalidatie gevolgd maar zonder het gewenste resultaat.

Stressfractuur scheenbeen - oorzaak, symptomen, diagnose

Het verhaal van Bibi, verder naar levensverhalen deel klaver 2, verder naar levensverhalen deel. Verder naar levensverhalen deel 4, verder naar levensverhalen deel 5, verder naar levensverhalen deel6. Verder naar levensverhalen deel 7, verder naar levensverhalen deel. Het verhaal van Etienne: Verhulst Etienne, 48 jaar hobby lezen. Deze winter ga ik proberen om zelf kaarsen te maken kwestie van weer eens iets anders te hebben om me bezig te houden, want met de pc gaat het steeds moeilijker denk dat dit komt door de medicamenten. Gans mijn leven en ook dat van mijn gezin is er veel door veranderd, werken kan ik ook niet meer dus alle dagen thuis. Het heeft lang geduurd eer ik kon aanvaarden dat ik niet meer mocht gaan werken en sommige dagen heb ik het er soms nog moeilijk mee.

Zweepslag van de kuit, hier Heb ik pijn

Het verhaal van Chris Cornelissen. Het hair verhaal van Sandra. Het verhaal van Anita. Het verhaal van Marcel. Het verhaal van Michel peen. Het verhaal van Dorientje. Het verhaal van Dammy. Het verhaal van Gerda. Het verhaal van Swa.

Het verhaal van. Het verhaal van Anja. Het verhaal van Hans. Het verhaal van Vera. Het verhaal van Chris. Het verhaal van Annick. Het verhaal van rieke. Het verhaal van Anny. Het verhaal van Ingrid.

Ik heb een zweepslag van de kuit, thuisarts

Levensverhalen, levensverhalen, levensverhalen deel 1, op deze pagina vind je ingezonden ervaringen van bezoekers. Soms positieve, soms negatieve ervaringen. Geen verhaal is hetzelfde. Wanneer je deze pagina leest zul je veel situaties van jezelf herkennen, maar ook jouw situatie is uniek. Lees, leer ervan, en ontdek dat je niet alleen bent met Uw pijn. Uw verhaal willen we graag horen! Terug naar erfahrungen de homepage, terug naar het info overzicht. Overzicht van de ingezonden verhalen deel 1:. Het verhaal van Etienne.

Scheurtje in kuit symptomen
Rated 4/5 based on 665 reviews