tribal

Nestje kittens europese korthaar


Gezocht Jonge poesjes, kittens ik zoek voor mijn dochter 2 jonge poesjes. Voorkeur gaat uit naar een cyperse en een lapjes poesje. Uiteraard hoeft het niet gratis. Overige informatie over het dier: deze prachtige poes konden we redden uit het dodenstation van Almendralejo. Ze hadden haar daar met haar 4 kittens voor de poort. (That's me on the left).

, geent, chip, ouders dna en fiv/Felv getest nog beschikbaar 1 poesje. Momenteel 11 weken oud. Momenteel 11 weken ze baby's worden liefdevol opgevoed in ons huis met. De cornish Rex is een kattenras dat is ontstaan in het graafschap Cornwall in Engeland. Het is een kat van het oosterse type met een zachte, gekrulde. Fleur Europees Korthaar geadopteerd Meter en peter: geen Opname in het asiel op reden opname: Afgestaan omdat de kat erg gestresseerd is sinds de komst van. Welkom, hier vind je katten en kittens die een thuis vinden. Vind maine coon kittens met stamboom op - voor iedereen een voordeel.

Ze zijn dan 2x geënt, gechipt en meerdere keren ontwormd. De kittens krijgen een officieel rasdocument van tica en een entboekje mee. Er zit een nette koopovereenkomst bij. De kittens groeien in huis op, waar ook de moeder en haar 2 nichtjes leven. Ik baby ben een hobby fokker, die geniet van de katten en zo nu en dan hun kittens).

Ads - brits Korthaar


Contact: Catterynaam: Cattery ddd catmate, contactpersoon: bianca verweijmeren, lid van vereniging: Tica. E-mail: website: telefoon: /, woonplaats: soest, provincie: utrecht. Land: Nederland, geboortedatum kitten(s (Stamboom) naam moeder van de kitten(s dddcatmate for love valentia. Moeder is getest op: Felv en fiv, pyruvaatkinase vrouw def, Bloedgroep ab, rdAc-pra, pkd, hcm3, hcm1, sma (Stamboom) naam vader van de kitten(s marsoma's nike. Vader is getest op: Felv en fiv, echo hart en nieren, pyruvaatkinase def, Bloedgroep ab, rdAc-pra, pkd, hcm3, hcm1, sma. Advertentietekst: Op zijn er 7 notes Cheetoh kittens geboren in 3 verschillende kleurslagen. Het zijn 4 katers en 3 poesjes. Er zijn nog enkele kittens beschikbaar. De kittens mogen met een leeftijd van 13 weken het nest verlaten.

Korthaar, highland Fold kittens - home facebook


Alhoewel mijn wijlen europese geen britse korthaar nadat we van een flat naar een. De moeder is een zilver tabby Scottish Fold en de vader is een grijze en bruine tabby Brits korthaar stoeterij. Verwacht u een nestje. 1 kitten uit nestje van 5 europese korthaar ; Europees, korthaar kittens te koop. Te koop prijs: van 25 tot 175 euro Onze troeven. Met regelmaat hebben wij Brits. Korthaar kittens beschikbaar, in de kleuren: blauw, lilac, chocolate, bi-color, tabby en point. De kittens hebben een mooi gevulde stamboom met nationale.

Fiv (kattenaids ook krijgen onze katten jaarlijks een inenting tegen katten- en niesziekte. Onze katten en kittens staan onder toeziend oog van. Wij kunnen onze dierenarts dag en nacht bereiken, in geval van nood is het altijd fijn om je eigen dierenarts te hebben. We hopen natuurlijk dat dit niet vaak nodig is).

Informatie over het ras en de gezondheid tot het fokken van een nestje kittens. Korthaar, club te wijdenes. Hier vind je alle aangeboden kittens. Onze bengaals appelsap poes Victoria is op 26 maart bevallen van 6 prachtige kittens. Het is haar tweede nestje. Britse kittens mogen het nestje verlaten Een warm tehuis gezocht voor.

Wat kost een nestje?

het is voor ons van groot belang hoe de nieuwe eigenaar met het kitten omgaat. het kitten moet genoeg aandacht krijgen en met liefde worden groot gebracht. het kitten mag niet vrij buiten lopen, maar wel in een afgesloten tuin, in een buitenren of op een balkon. het kitten wordt, indien mogelijk, bij de nieuwe eigenaar thuis gebracht. Wij vinden rapunzel het erg leuk om te weten hoe het verder met een kitten uit onze cattery gaat. Daarom stellen wij het zeer op prijs dat wij af en toe een mailtje of telefoontje krijgen en een foto is ook altijd welkom. Testen, onze poezen worden getest op: hcm (erfelijke hartziekte pKD (erfelijke nierziekte felv (kattenleukemie).

cattery de la campanula Erkend hobbyfokker van

Heeft u interesse in een kitten van ons? Lees dan eerst onze voorwaarden. Omdat wij heel veel liefde en tijd in onze kittens stoppen, willen kilimanjaro wij alleen het allerbeste voor onze kittens. Daarom willen wij dat de nieuwe eigenaar aan een aantal voorwaarden voldoet voordat er een kitten van ons bij hen gaat wonen. Om in aanmerking te komen voor een kitten vinden wij het belangrijk dat er al een kat in huis is, dit hoeft geen raskat te zijn. Mensen die 2 kittens willen genieten de voorkeur. Wij vinden het belangrijk dat een kat een speelkameraadje heeft. Het kitten komt hier uit een gezellige kattenfamilie, waar het gewend is heel de dag aandacht te krijgen.

Onze brits korthaar kittens komen uit hcm, pkd, felv en fiv geteste ouders. de kittens zullen opgroeien in huiselijke kring, samen met de andere katten en hond. Onze kittens mogen vanaf 16 weken het nest verlaten, ze zijn dan twee keer ingeënt met 12 en met 15 weken,1 keer ontwormd en gechipt. Onze brits korthaar kittens krijgen een Mundikat stamboom en een Europees paspoort mee. Onze brits korthaar kittens worden verkocht met een verkoopcontract. Er mag met onze kittens niet gefokt worden, dit komt in het verkoopcontract te staan. De voorkeur gaat uit naar liefhebbers. voor serieuze cattery's staan wij altijd open. Voorwaarden voor de koop van een kitten.

Cattery Knuz brits korthaar

Welkom op de site van Cattery Britcity. Wij zijn leo en Connie groenenberg, wij hebben twee kinderen, mandy en Jordi. Wij hebben sinds 2005 een kleine Brits korthaar Cattery in Spijkenisse (Zuid-Holland). Voor onze hobby fokken wij, met als doel het Brits korthaar ras te vrouwen verbeteren. Wij zijn voor de Brits korthaar gevallen, omdat deze kat een lief, aanhankelijk en zachtaardig karakter heeft. Wij zijn lid van Mundikat. A-1 nest, b-1 nest, kittens, af en toe zullen wij een nestje Brits korthaar kittens hebben in de effen kleuren (blauw, lilac en chocolate bi-colour (lilac/wit, blauw/wit en choc-wit tri-colour (blauw/créme/wit en lilac/créme/wit) en colourpoint (blue-point en lilac-point).

Nestje kittens europese korthaar
Rated 4/5 based on 785 reviews