tribal

Hond gromt en bijt naar baas


Na ongeveer 1 jaar liep de hond tussen andere honden zonder te reageren. Deze methode vergt veel tijd.

gewenste gedrag dat je wil bereiken. Belonen kan zijn spelen met de hond, een aai over zijn bol, met de stem of met een brokje. Je gaat dus gewenst gedrag belonen (niet grommen en blaffen naar andere honden) en het ongewenste gedrag wordt genegeerd. Gedrag dat beloond wordt zal de hond vaker gaan herhalen. De eerste weken lijkt het of er niets verandert maar na verloop van tijd (weken) zul je merken dat de afstand waarop de hond op een andere hond reageert een fractie kleiner wordt. Indien dit lange tijd volgehouden wordt zal er een moment ontstaan dat de hond niet meer reageert op een andere hond. Op deze manier wordt er een positieve associatie gelegd tussen het zien van andere honden en het krijgen van een beloning. Indien je dit consequent toe blijft passen dan zal er een moment komen dat de hond bij het zien van een andere hond de baas gaat aankijken om te zien waar de beloning blijft. Met bovenstaande methode heb ik een bouvier behandeld die al op 200 meter afstand reageerde op andere honden en dan volkomen uit z'n dak ging. Met bovenstaande methode liep de hond na 9 maanden op 5 meter afstand van andere honden zonder te reageren.

Doordat er elke keer gecorrigeerd wordt als hij uitvalt naar een andere hond wordt er een negatieve associatie gelegd tussen het zien van de hond en het krijgen van een correctie (met de slipketting en het mopperen). Na verloop van tijd zal de hond feller uitvallen omdat, bij het zien van een andere hond, er correcties gaan volgen. De baas gaat door het steeds feller uitvallen, harder corrigeren. Op deze manier kom je in een negatieve spiraal terecht wat er uiteindelijk toe leidt dat thiamine na een te harde correctie de hond de baas gaat bijten. De methode die in de praktijk goede resultaten oplevert is de volgende: Indien je hond uitvalt naar een andere hond geef je én verbaal (stem)commando "nee" en probeer je hem af te leiden met een brokje of een speeltje. Als dat niet lukt wordt de hond genegeerd, reageer dus tabletten niet op het grommen en blaffen. Geen lijn- of stemcorrecties geven en doorlopen, nooit stil blijven staan. Volgen is niet van belang neem de hond mee desnoods aan een strakke lijn. Probeer het gedrag te voorkomen en niet uit te lokken, ga eventueel aan de ander kant van de straat lopen of je draait om en loopt weg van de andere hond. Ongewenst gedrag wat niet meer vertoond kan worden zal door extinctie (uitdoven) verdwijnen.

Help, mijn hond valt uit naar andere honden


Regelmatig zie je dat honden naar elkaar uitvallen en dat eigenaren niet precies weten wat ze in dan moeten doen. In de meeste gevallen wordt er, als de hond uitvalt, een aantal malen stevig gerukt (gecorrigeerd) aan de slipketting en de baas gaat schreeuwen en mopperen. Om de hond onder appél en controle te krijgen moet de hond dan aan de voet volgen. Indien hij niet correct aan de voet volgt krijgt de hond wederom een aantal correcties met japanese de slipketting. De baas blijft meestal nog enige tijd, nadat de hond geen interesse meer heeft voor de ander hond, mopperen op de hond. Dit is dus bestraffen van het gewenste gedrag. De hond wordt gecorrigeerd voor het uitvallen en het niet correct volgen en weet dus niet of hij de correctie krijgt voor het uitvallen of het niet correct volgen. Op deze manier legt de hond geen verband met het uitvallen naar andere honden en het krijgen van een correctie. De praktijk heeft geleerd dat het op deze manier bestraffen, het uitvallen naar andere honden, het probleem niet oplost maar juist verergerd.

Gedrag, hond, categorie artikels hondencentrum


Patrick zijn handen worden brutaler en kneden nu haar billen. We horen mijn vrouw zachtjes kreunen. Dan kust hij haar in haar nek. Ze kreunt opnieuw zachtjes. Haar lippen blijven een beetje open staan. Patrick's lippen glijden van haar nek naar haar kaak en zijn dan vlakbij haar mond. "Het mag niet, patrick, ik ben getrouwd"?, fluistert. "Dat weet ik, maar niemand komt het te weten"?, fluistert hij, "en een kusje kan toch wel?"?

Patrick grijnst even naar zijn vrienden. Dan fluistert hij iets in haar oor. We zien Susan eerst "nee"? Schudden maar na wat aandringen van Patrick lijkt ze "ok, eventjes dan"?, te zeggen. Samen verdwijnen ze door een deur, niet al te lang daarna gevolgd door zijn vrienden. Ik besluit ze te volgen.

Achter de deur zijn twee andere deuren, waarvan er een open staat. Als kopen ik in die kamer kijk zie ik de mannen voor een groot raam staan, waardoor Susan en Patrick zichtbaar zijn. Als ze me zien gebaren ze me dichterbij te komen. "Voor haar ziet het eruit als een spiegel"?, fluisteren. "Ze gaat tekort onherroepelijk voor de bijl"?, grijnzen. In de kamer is de muziek nog hoorbaar en ik zie hoe ze alweer dansen.

Hond bijt baas : wat te doen?


Daar staat mijn vrouw te dansen met die jonge 19-jarige neger. De grote handen van Patrick strelen Susan's billen door haar strakke jurkje. Het duurt niet lang of we zien hoe hij zijn onderlichaam naar voren duwt, en Sylvie beantwoordt dat met dezelfde beweging. Nu schuren hun onderlichamen tegen elkaar midden op de dansvloer. Ze beweegt tegen zijn onderlichaam om hem zo goed mogelijk te voelen.

We zien haar ogen wat troebel worden. Ze wordt er duidelijk opgewonden van, midden op de dansvloer, terwijl zijn vrienden en ik toekijken. Hij schuift voorzichtig haar jurkje wat omhoog waardoor we de onderkant van haar billen kunnen zien. Zijn donkere vingers strelen haar billen. Hij trekt haar wat steviger tegen zich aan waardoor ze zijn paal nu nog beter moet voelen. We zien hoe ze met haar onderlichaam er tegen aan schuurt.

Hondenprobleem: agressie tegen mensen dier en, natuur

In het halfdonker gaan ze staan schuifelen. Ik zie de overgang donkere handen van Patrick over haar rug glijden en what strelen. Hij fluistert in haar oor en laat ondertussen zijn handen hun werk doen. Glijdend over haar rug en af en toe voorzichtig richting haar billen. Ze blijft lachen en fluisteren met hem. Ik zie hoe zijn handen zachtjes naar haar billen glijden. En ik weet dat haar dat opwindt.

Mijn hond gromt alleen in huis, voornamelijk tegen de baas

"nee, niet in een hotel, in de haar slaapkamer hierboven"?, hoor ik een van de mannen zeggen tegen Patrick, als ik langs ze loop naar de toiletten en terwijl ze naar Susan kijken. Ik blijf expres langer in de toiletten. Als ik terugkom kijk ik vanuit een donkere hoek naar Susan. Patrick staat al bij haar in een geanimeerd gesprek. Ze vindt het overduidelijk wel leuk. Af en toe strijkt ze door haar haar waardoor haar 80B borsten nog strakker in haar blousje komen. Het duurt niet lang of Patrick vraagt haar ten dans op een langzame plaat. Susan gaat gewillig mee.

Dat deden ze ook toen ik met haar op een langzaam nummer danste. Volgens mij zag ze wel dat Patrick en rapunzel zijn vrienden haar bekeken, maar het leek haar niet te deren. Ze danste met sensuele bewegingen en zorgde ervoor dat ze er steeds erg lekker uit zag. Een keer lachte ze zelfs even naar Patrick met een glinstering in haar mooie groenblauwe ogen. Dat flirten bleef die avond zo doorgaan. Susan vond het kennelijk wel leuk, en de reputatie van Patrick en zijn vrienden kennen. Op een bepaald moment zie ik patrick en zijn vrienden gniffelen met elkaar en ik zie dat ze allemaal wat geld in zamelden.

Het belang van een hondengrom

Het was ergens in november op een feest van de voetbalvereniging. Susan, mijn vrouw van 39 jaar, en ik waren er al redelijk vroeg. Susan zag er oogverblindend uit. Een strak zwart jurkje met een laag decolletee, waar haar borsten ongelooflijk lekker in uit kwamen. Het jurkje sloot strak aan om haar kont. Wat een prachtige vrouw is het toch. Na een tijdje kwam ik er achter dat ik bij lange na niet de enige was die vond dat ze er erg lekker uitzag. De grootste en brutaalste versierder van de club, patrick, een neger van een jaar of 19 stond met wat vrienden gambia te kijken en te grijnzen.

Hond gromt en bijt naar baas
Rated 4/5 based on 923 reviews